Slijterij Groningen

Assortiment

Bij Slijterij Groningen zijn wij van mening dat het assortiment belangrijk is voor de winkel. Zo hebben we een groot speciaal bierassortiment, whiskyassortiment, wijnen en andere dranken en als we zeggen groot bedoelen we GROOT. Ook houden we van afwisseling, want altijd hetzelfde verveeld immers ook. Hieronder hebben wij daarom een paar drankjes uitgelicht die volgens ons wel eens in de spotlight mogen staan.

Mocht u verder nog vragen hebben over het assortiment kunt u contact met ons opnemen of gezellig een bezoekje brengen aan één van onze winkels.

(mocht u echt iets missen in het assortiment laten het ons weten!)


Salentein

Met trots hebben wij Salentein tussen ons wijnassortiment staan. Want, in Argentinië, nabij de bergen van de Andes begeeft Salentein zich letterlijk en figuurlijk op eenzame hoogte. De voortdurende ambitie van dit wijnhuis is om alleen het allerbeste op wijngebied te produceren. Dit doet Salentein met behulp van betrokken medewerkers die het proces van druif tot wijn begeleiden én door de modernste vinificatietechnieken toe te passen. Bodegas Salentein werkt bovendien volgens biologische principes. Er wordt bijvoorbeeld geen kunstmest gebruikt en voor irrigatie wordt smeltwater uit het Andesgebergte gebruikt.


Bekijk onze andere wijnen bij onze partner!Brouwerij de Molen

De korenmolen bij de Arkduif wie kent het niet? Nou wij wel want, hier komen zeer mooie bier vandaan! Brouwerij de Molen is met de Barrel Aged biertjes van hoge kwaliteit niet meer weg te denken uit de Nederlandse brouwers wereld. Des te meer reden voor ons om te zorgen dat wij deze mooie bieren in het assortiment hebben.

Untitled Art

Dat bier brouwen een kunst is begrijpen ze als geen ander bij Untitled Art. Deze brouwerijen probeert namelijk met de nieuwste stijlen de mooiste biertjes te maken en dit doen ze veel al niet alleen. Kom bij ons lang en ervaar wat deze Amerikaanse brouwerij te bieden heeft!

One of the best suggestions is lawessaywritingservice to get a private order form out of a masterpiece or any sort of publication that offers essay writing aid.


Bacardi Facundo

Facundo Bacardi, de man die naar Cuba reisde en een stukje Cuba meenam naar Spanje. Waar hij in 1862 rum begon te maken en dat deed hij heel goed, want meer dan 150 jaar later is Bacardi een heus begrip. Toen bij ons bekend werd dat Bacardi dit wilde vieren met 4 speciale edities, konden wij dit niet aan ons voorbij laten gaan. Deze 4 speciale edities waarborgen namelijk alles waar Facundo Bacardi voor stond.


Johnnie Walker Game of Thrones editie

Voor de mensen die het nog niet door hadden Winter is Coming! Daarom zijn vanaf 10 oktober bij ons de limited editions Johnnie walker, Game of Thrones whiskeys verkrijgbaar.