Slijterij Groningen

Beste klanten.

Welkom bij Slijterij Groningen

Slijterij Groningen is een dranken speciaal zaak voor Groningers door Groningers.

Wij doen er alles aan om mooie wijnen, bijzondere gedistilleerde dranken en speciale bieren voor u uit te zoeken en in een van onze winkels te presenteren. Vaak laten wij de nieuw binnengekomen producten direct aan onze klanten proeven, zo proberen wij onze passie en gedrevenheid met u te delen.

U kunt ons vinden op drie verschillende locaties:

Slijterij Groningen aan de Vismarkt

Onze meest uitgebreide winkel is aan de Vismarkt 36 midden in het centrum van Groningen. Samen met vele andere leuke winkeltjes, marktkramen en eetgelegenheden is dit the place to be voor een lekker dagje uit.

Slijterij Groningen aan de Beren

In het gezellige winkelcentrum aan de Beren kunt u in een keer al uw boodschappen in huis halen. Op het plein vindt u twee grote supermarkten, rechts van onze winkel een drogisterij en links van ons de altijd gezellige zonnestudio, onder het winkelcentrum is een grote parkeergarage te bereiken via de Korreweg, Wij heten u meer dan welkom.

 Slijterij Groningen aan de Meeuwederweg

De Oosterpoort is een heerlijke volksbuurt waar het bruist en leeft. De Meeuwerderweg is een doorgaande weg waar u allerlei winkeltjes kunt vinden. Onze winkel kunt u vinden tegenover Friet van Piet, een lekker uitgebreide winkel die u zal verrassen qua assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *